Användarvillkor

Beställning

Beställning av produkter på missa.se
Efter beställning får du automatiskt en bekräftelse på din beställning via e-post. Strax innan vi skickar dina varor får du en faktura skickad till den angivna e-postadressen. Observera att du måste ha Adobe Reader för att kunna öppna och läsa fakturan då den skickas som en PDF-fil. Skaffa Adobe Reader gratis här.

Betalning

Alla priser på denna hemsida anges i danska kronor och inklusive moms samt alla danska skatter, tullar, etc.. Betalning kan göras med kreditkort, VISA, VISA Electron, MasterCard och Mastercard Debiteller genom banköverföring. Transaktionsavgifter betalas alltid av Jojoba.

Leverans

Leverans sker via Postnord. Normal frakt betyder levereras inom 4-6 arbetsdagar efter att vi har mottagit beställningen - dock oftast snabbare.

Frakt

Din order levereras fraktfritt om ordervärdet är minst 875.- SEK ink. moms. På order under 875,- kr tillkommer frakt.

Vi kör då och då kampanjer på fraktpriser, vilket gör att du kan få paket levererade till ett lägre pris.

Ångerrätt

Enligt dansk lag har du alltid 14 dagars returrätt från mottagandet av varorna. Ångerrätten förutsätter dock att varan returneras i samma skick och mängd som vid emottagandet: I original, oskadat emballage samt i oanvänt skick, således att jojoba.dk kan sälja varan igen. Eftersom originalemballage utgör ett väsentligt värde för Jojoba kommer varorna inte att anses returnerade i väsentligt samma skick och mängd, om originalemballage saknas eller är skadat.

Tillsammans med varorna ombedes du vänligen bifoga en kopia av fakturan samt ange dina bankuppgifter (IBAN och SWIFT), så att vi kan återbetala ditt tillgodohavande så snart vi har tagit emot din vara och kontrollerat att den uppfyller villkoren för ångerrätten. Se returadress nedan. Du kan naturligtvis inte få mer betalt än det som visas på fakturan. Om du ångrar ditt köp eller vill ha din vara utbytt, skall du själv betala för fraktkostnaderna som uppstår i samband med att returnera varan till oss. Paket skickade till jojoba.dk per efterkrav kommer inte att mottas.

Om du har fått gratis frakt vid ditt köp, kommer frakten att dras av från returbeloppet, om det totala beloppet kommer under 600 kronor.

Reklamation

Vid fel eller brister på varan, kan du skicka klagomål till nedanstående e-postadress eller postadress. Du har 2 års reklamationsrätt. Vid reklamationer senare än 6 månader efter köpet, skall köparen bevisa att felet fanns vid köpet. Varorna returneras till nedanstående adress. Det är dock en förutsättning för reklamation att dessa fel eller brister inte har uppstått som följd av felaktig användning av produkten eller annan skadeframkallande beteende.

Du skall reklamera inom en skälig tid efter att du har konstaterat felet eller bristen. Reklamation skall göras skriftligen, antingen via e-post kontakt@missa. eller till nedanstående adress.

Vid reklamation på varor som skadats under transporten från oss till dig kommer vi alltid att be om fotodokumentation av paketet och dess innehåll - dessa ber vi dig skicka till ovanstående e-postadress och du kommer att kontaktas för leverans av en ersättningsvara.

Jojoba åtar sig att betala skäliga fraktkostnader om reklamationen är berättigad. Vi förbehåller oss dock rätten att avhjälpa en brist / byta en skadad vara i stället för att återbetala köpesumman. Det vill säga att din vara kan bli reparerad, eller att en ny skickas till dig som en ersättning för den reklamerade varan, om ditt din reklamation är berättigat.

Ansvarsbegränsning

Vi tar förbehåll för prishöjningar, avgiftsändringar, valutaändringar, utsålda / utgångna varor och skrivfel.

Personuppgifter

De uppgifter du lämnar när du handlar på Jojoba används endast för att behandla din beställning. Jojoba skickar inga oönskade e-postbrev till kunder. Kunderna kommer bara att ta emot e-post direkt relaterade till en handel. Om du väljer att prenumerera på våra nyhetsbrev får du information om nya produkter och specialerbjudanden. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

All information om kunder används och förvaras enligt bestämmelserna i lagstiftningen om dataskydd av personuppgifter. Som registrerad användare på Jojoba har du rätt att lämna in en invändning mot registrering av personuppgifter, och du har också rätt att ta del av den information vi har om dig. Dessa rättigheter har du enligt persondatalagen och du kan kontakta oss angående dessa på: info@missa.se

Kontakt och företagsinformation:

Varor som returneras skall skickas till följande adress:
Miss A /v. FaceAbility ApS
Søndre Molsvej 35
DK-8420 Knebel
Danmark
Tel. +45 2071 0658

E-post: info@missa.se