Dörstoppar 

Dörstoppar
Fantastiskt underbara djur i konstläder eller tyg, som utöver att vara dekorativa även kan användas som dörrstopp eller bokstöd

Dörstoppar 

Visar 1 - 41 av 41 artiklar
Visar 1 - 41 av 41 artiklar
En dörrstopp kan vara både praktisk och dekorativ i ditt hem. Med en dörstopp undviker du dörrar som stängs av sig själv eller dörrar som blåser in när det finns ett genomdrag. Våra dörrstoppar är så dekorativa att de förutom att lösa ett praktiskt problem också är extremt dekorativa i ditt hem. Det finns både dörstoppar i tyg och i konstläder. De flesta av våra dörrstoppar är utformade som djur, t.ex. apa, igelkott, uggla, hund, nallebjörn, kanin och katt. Vi har också en dörstopp designad som en fotboll, liksom några olika versioner av en fyrkantig dörstopp med text.

En dörstopp med sand väger mycket och är därför bra på att förhindra att dörren stängs in - eller uppåt om du använder den för att hålla dina dörrar låsta. Du kan också använda våra dörrstoppar för bokhyllor på bokhyllan - särskilt i barnrummet.

Just därför att våra dörrstoppar är utformade som olika djur eller saker, dekorerar de hemmet, där de kan inkluderas som en mysig och söt detalj av interiören.