Kök 

Kök

Här på missa.se hittar du ett brett utbud av produkter till köket. Många är retro- och vintageinspirerade, och dessa stilar är mycket populär just nu. Alla våra produkter köps in för att de är unika, inte standardartiklar som "alla andra" har.

Därför hittar du unika tekannor och te som inte kan köpas någon annanstans inom detaljhandeln. Vi sälje...

Här på missa.se hittar du ett brett utbud av produkter till köket. Många är retro- och vintageinspirerade, och dessa stilar är mycket populär just nu. Alla våra produkter köps in för att de är unika, inte standardartiklar som "alla andra" har.

Därför hittar du unika tekannor och te som inte kan köpas någon annanstans inom detaljhandeln. Vi säljer också produkter från välkända varumärken från både danska och utländska leverantörer. Till exempel, vi har ett brett utbud av vackra muggar utan handtag från Krasilnikoff. Krasilnikoffs produkter som påminner oss om USA på 1950-talet med sin unika vintage- och retroutformade produkter i attraktiva färger och mönster.

Från den engelska märket Typhoon Housewares, har vi några otroligt populära burkar för te och kaffe i vackra retrostil. Burkarna finns i fyra olika färger - och de är så vackra att de verkligen förtjänar en plats på köksbordet. I samma stil är våra köksvågar i retostil, som alla är mekanisk skala och skålen är i rostfritt stål. Vi har både vågar från Typhoon, och från andra brittiska leverantörer. Det är inte längre bara i sommarstugan eller det gamla huset, dessa vågar passar bra i. De är så vacker i sin stil att de lätt ser bra ut i ett helt modernt och nytt kök. Köksvågarna finns i olika attraktiva färger och har olika viktklasser.

Den engelska märket Mason Cash har funnits i England sedan 1900-talet, och de är kända för sin klassiska design och funktionalitet. Här på jojoba.dk hittar du ett brett urval av deras produkter, vi har ett stort urval av bakredskap - spritspåsar, kakformar, tårtspadar mm. Mason Cash gör också vackra etiketter för sylt burkar, som du hittar här hos oss.

Vi har funnits sedan 2009 och vi fortsätter att utöka vårt sortiment så att du som kund kan vara säker på att alltid kunna hitta intressanta artiklar för ditt kök - eller kanske en unik present till någon du älskar.

Mer

Kök 

Underkategorier

 • Bakartiklar

  Stort urval av muffinsformar, formar till cupcakes, urkärnare, formar till småkakor, måttskedar och mätbägare samt tårtdekorationsset och engångsspritspåsar.

 • Muggar och koppar

  Muggar och koppar till kaffe, te, cappuccino och caf latte. Se våra fina muggar med text, koppar till cappuccino och kaffe samt muggar med mönster. Alla muggar är av porslin eller keramik. De flesta av våra muggar tål disk i diskmaskin samt mikrovågsugnar. Vi har enfärgade muggar och muggar med olika mönster och text.

 • Förvaring

  Retrostilen är tillbaka! Se vårt stora urval av snygga retroburkar för förvaring av kaffe och te i rostfritt stål och emalj. Vi har även porslinsburkar för förvaring av kex och småkakor samt kakburkar i metall.

 • Servering

  Antingen du är ute efter ett kakfat i flera våningar eller ett tårtfat med spade, kan du med all säkerhet hitta dem här på JOJOBA. Tårt- och kakfaten är tillverkade av antingen porslin eller glas och de presenterar dina bakverk på absolut bästa sätt. I denna kategori hittar du även några mycket söta barntallrikar i melamin och porslin.

 • Tekannor

  Tekannor i keramik och porslin. Vi har tekannor för en person - tea for one, där man brygger teet i kannan och därefter lyfter tekannan och häller upp te i koppen, som finns under kannan. Vackra enfärgade tekannor kan eventuellt blandas med våra enfärgade muggar i många olika färger. De flesta av våra tekannor tål disk i diskmaskin. Våra tea for ones är fullständigt unika och lämpar sig otroligt väl som presentid. Här får man tekanna och kopp i ett i många roliga designs och fina detaljer.

 • Köksartiklar
 • Förvaringsask för tepåsar
  Perfekt förvaring av dina tebrev.