Tekannor 

Tekannor

Tekannor i keramik och porslin. Vi har tekannor för en person - tea for one, där man brygger teet i kannan och därefter lyfter tekannan och häller upp te i koppen, som finns under kannan. Vackra enfärgade tekannor kan eventuellt blandas med våra enfärgade muggar i många olika färger. De flesta av våra tekannor tål disk i diskmaskin. Våra tea for...

Tekannor i keramik och porslin. Vi har tekannor för en person - tea for one, där man brygger teet i kannan och därefter lyfter tekannan och häller upp te i koppen, som finns under kannan. Vackra enfärgade tekannor kan eventuellt blandas med våra enfärgade muggar i många olika färger. De flesta av våra tekannor tål disk i diskmaskin. Våra tea for ones är fullständigt unika och lämpar sig otroligt väl som presentid. Här får man tekanna och kopp i ett i många roliga designs och fina detaljer.

Mer

Tekannor 

Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Tekannor finns i många olika mönster och färgerr och här hos Miss A hittar du ett brett urval till extremt överkomliga priser. En tekanna kan både vara trevlig och funktionell på samma gång, och det är bara en fördel om den inte kostar en förmögenhet. Det huvudsakliga syftet med en tekanna är att hålla ditt te varmt och det ska vara i rätt storlek så att teet inte blir kallt innan du dricker. Köp därför en tekanna som uppfyller dina behov i storlek. Vi, som några av de enda människorna i Danmark, säljer några små tekannor som bara innehåller 2 koppar te. Dessa små tekannor är unika och väldigt söta att titta på - nästan som en liten miniatyr tekanna. De små tekannorna är också riktigt bra om du till exempel. dricka till och med kaffe, men få en gäst som vill ha te, eftersom du sedan kan göra en liten mängd te till din gäst och servera det i den lilla potten.

Vi har också te för en tekanna. Det är en kanna och en kopp i en. Tillbringaren står ovanpå koppen, så att du bara brygger te i kannan, lyfter kannan och häller i koppen nedan. De små teerna för en tekanna är fantastiska gåvor som en present till en vän, tonåring eller bara någon som älskar te. De små tekannorna finns både i massivt keramik och med olika handmålade dekorationer.

Några av våra tekannor har även muggar som matchar färg och design, så att du enkelt kan sätta ihop en matchande uppsättning koppar och tekannor. Naturligtvis säljer vi också en helt vanlig. vit tekanna om du är mer in i den enkla och klassiska designen. Alla våra tekannor är glaserade på insidan, vilket innebär att teinsyran inte slår sig ner i tekannan, vilket med tiden ger en dålig eftersmak - detta undviks när tekannan glaseras på insidan. Många tekannor tål också diskmaskinen så att de är lätta att rengöra.

Vi har även tefilter i rostfritt stål som passar några av tekannorna. När du använder ett tefilter kan du ladda teblad direkt i filtret, som helt enkelt läggs i kannan och tas upp igen när teet är klart. Uttagstiden för te beror på de teblad du använder och är vanligtvis mellan 3 och 10 minuter. Kom ihåg att värma tekanna med lite kokande vatten, som sedan hälls ut igen innan du börjar brygga teet. Om du gör grönt te bör vattnet bara vara cirka 80 grader när du häller det över teet (det bör dock kokas först).

Om du hellre vill använda färdiga tepåsar istället för teblad, har vi också en perfekt lösning för det, eftersom vi också säljer små tepåsehållare för den begagnade tepåsen. Tepåsehållarna är utformade som en liten tekanna, och det ser lite mer elegant ut att lägga tepåsen på en fin liten tallrik för ändamålet, snarare än i ett glas eller liknande.

Om du behöver en smart lagringslösning för dina tepåser, kolla in våra trälåda för förvaring av tepåsar